Over mijn blog

Toen ik mijn eerste echte camera kocht begon ik met het maken van foto’s van mijn studentenkamer, recepten en snapshots uit het dagelijks leven. Gaandeweg veranderde mijn blog van een persoonlijk blog in een interieur- en lifestyleblog waarop ik foto’s deel van mooie producten en vondsten die ik fotografeer in mijn eigen interieur. Maar ik inspireer je ook graag door het delen van hotspots, zelfmakers en het interieur van anderen door middel van binnenkijkers.

Mijlpalen

Met mijn blog won ik in 2014 de titel ‘woonblogger van Villa ArenA’ van Villa ArenA in samenwerking met vtwonen, Flair en BlogToday.

Mijn blog en ik kregen in 2016 een mooie vermelding in het vtwonen blogazine. Ik deelde mijn favorieten, een zelfmaker en Instagram-snapshots.

Samenwerkingen

Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen. Hierover ben ik transparant naar mijn lezers. In het verleden werkte ik samen met onder andere Dille & Kamille, Bloemenbureau Holland en fonQ.

Iedere maand wordt mijn blog door ongeveer 2.000 unieke bezoekers gelezen en mijn blog groeit nog steeds. Ook op social media kun je me vinden:

Instagram (+- 10.000 volgers)
Facebook (+- 600 volgers)
Pinterest (+- 3.000 volgers)

Mijn stijl

Mijn woonstijl laat zich het best omschrijven als een mix van fris & stoer met een vleugje vintage en een flinke toef groen. Ik word blij van geleefde spullen met een verhaal (op de kop getikt door manlief via Marktplaats) en nieuwe designs van Scandinavische merken. Ons huis voelt kaal zonder bloemen, dus meestal vind je een boeket met losse bloemen op tafel. Het liefst maak ik overal een groot of klein feestje van: een cadeautje wordt mooi ingepakt, ik vind het heerlijk om de tafel mooi te dekken en je vindt in ons huis altijd wel ergens een verdwaald stukje confetti!

Wil je me real-life volgen? Neem dan een kijkje op mijn Instagram, hier deel ik snapshots en houd ik je op de hoogte van mijn bezigheden! Heb je interesse om samen te werken? Lees er hier meer over en/of vul onderstaand contactformulier in:

Scroll Up