Marlies Huisman
Als tekstschrijver en content creator op het gebied van wonen, lifestyle, food en kids vertel ik jouw verhaal in woord én beeld. Dat kan voor print, voor een magazine of folder, maar ook voor online uitingen als jouw website of passende social media content.

Dit kan ik voor je betekenen

Heb je iemand nodig die een tekst voor je schrijft bij een binnenkijker, voor de productpagina’s van je webshop, voor een flyer of folder over jouw diensten of zoek je iemand die een inspirerende blog over wonen of lifestyle kan schrijven? Iemand die je communicatie verzorgt, een social media-plan kan maken en jouw Instagram en Facebook onderhoudt? Of zoek je juist iemand die jouw teksten controleert en waar nodig nét even wat scherper maakt? Ik help je graag!

Deze klanten gingen je voor

Als tekstschrijver en content creator heb ik al veel moois mogen maken voor diverse opdrachtgevers. Van interviews en artikelen voor bij binnenkijkers tot het samenstellen van rubrieken, specials en andere producties voor Flair, Libelle en Margriet en van eindredactie voor LFK magazine en Libelle tot de productstyling van Tiny Todd en het bijhouden van hun social media en (her)schrijven van web- en printteksten voor Jouw Binnenhuisadviseur.

Om een idee te krijgen van mijn werk verwijs ik je graag naar mijn portfolio. Hier vind je producties die ik in het verleden of recentelijk heb gemaakt.

Blog

Op mijn interieur- en lifestyleblog inspireer ik lezers met mijn eigen interieur, geef ik een kijkje in mijn leven én deel ik de mooiste en lekkerste vondsten op het gebied van wonen, lifestyle, food en kids. Maar ik inspireer mijn lezers ook graag door het delen van hotspots, zelfmakers en het interieur van anderen door middel van binnenkijkers.

Cijfers

Iedere maand wordt mijn blog door ongeveer 2.000 unieke bezoekers gelezen en mijn blog groeit nog steeds. Ook op social media kun je me vinden:

Instagram (+- 10.400 volgers)
Facebook (+- 600 volgers)
Pinterest (+- 3.000 volgers en 262,1 k kijkers per maand)

Samenwerken

Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij passen. Ik vind het belangrijk om hierover transparant te zijn naar mijn lezers en volgers. Denk je dat jouw product of bedrijf en ik een match zijn? Stuur me gerust een berichtje!

In het verleden werkte ik samen met onder andere:

  • Dille & Kamille
  • Bloemenbureau Holland
  • Flexa
  • fonQ
  • Brabantia
  • Van den Assem
Dille & Kamille
Het Beste van de Kweker
Van Den Assem

Contact

    Velden met een * zijn verplicht