Marlies Huisman

Ha, je klikte vast op mijn naam om meer over mij te weten te komen. Dat snap ik. En ik vertel het je graag. Daar gaan we:

Ik ben Marlies Huisman, getrouwd met Jasper en moeder van een blond meisje van twee dat luistert (of soms ook niet) naar de naam Madée. Samen wonen we sinds december 2016 in ons fijne jaren ’30 huis in Zwolle dat stukje bij beetje steeds meer ‘af’ is. Ik ben dol op taart (cheesecake!), chai latte’s en verse bloemen (pioenrozen zijn mijn lievelings).

Ik studeerde Nederlandse taal en cultuur en heb een voorliefde om met mooie woorden en beelden verhalen te vertellen. Daar maakte ik dan ook mijn werk van. Je leest er hier meer over.

Mijn stijl laat zich het best omschrijven als een mix van fris & stoer met een vleugje vintage en een flinke toef roze voor het meisje in mij. Ik word blij van geleefde spullen met een verhaal (op de kop getikt door manlief via Marktplaats) en nieuwe designs van Scandinavische merken. Ons huis voelt kaal zonder bloemen, dus meestal vind je een boeket met losse bloemen op tafel. Het liefst maak ik overal een groot of klein feestje van: een cadeautje wordt mooi ingepakt, ik vind het heerlijk om de tafel mooi te dekken en je vindt in ons huis altijd wel ergens een verdwaald stukje confetti!

Wil je me nog beter leren kennen? Bekijk dan mijn blog of volg me op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn dagelijks leven.

    Scroll Up