Marlies Huisman

Ha, je klikte vast op mijn naam om meer over mij te weten te komen. Dat snap ik. En ik vertel het je graag. Daar gaan we:

Ik ben Marlies Huisman, getrouwd met Jasper, moeder van twee meisjes Madée (2016) en Jente (2020). Samen wonen we in ons fijne jaren 30-huis in Zwolle dat stukje bij beetje steeds meer ‘af’ is. En als het ooit af is, dan veranderen we de boel gewoon weer, of dan gaan we verhuizen… Ik vind het heerlijk om met ons interieur bezig te zijn en nieuwe plannen te maken. Daarnaast ben ik dol op taart (cheesecake!), chai latte’s en verse bloemen (pioenrozen zijn mijn lievelings).

Tijdens mijn studie Nederlandse taal en cultuur ontdekte en ontwikkelde ik mijn liefde om met mooie woorden en beelden verhalen te vertellen. Daar maakte ik dan ook mijn werk van. Je leest er hier meer over.

Mijn interieurstijl laat zich het best omschrijven als een mix van fris & stoer met een vleugje vintage en een flinke toef roze. Ik word blij van geleefde spullen met een verhaal (op de kop getikt door manlief via Marktplaats) en nieuwe designs van Scandinavische merken. Ons huis voelt kaal zonder bloemen, dus meestal vind je een boeket met losse bloemen op tafel. Het liefst maak ik overal een groot of klein feestje van: een cadeautje wordt mooi ingepakt, voor een etentje haal ik het mooiste servies uit de kast en in ons huis vind je altijd wel ergens een verdwaald stukje confetti!

Wil je me nog beter leren kennen? Bekijk dan mijn blog of volg me op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn dagelijks leven.