Samenwerken

Wil je met mij samenwerken? Leuk! Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen. Hierover ben ik transparant naar mijn lezers. In het verleden werkte ik samen met onder andere Dille & Kamille, Bloemenbureau Holland en fonQ.

Iedere maand wordt mijn blog door ongeveer 2.000 unieke bezoekers gelezen en mijn blog groeit nog steeds. Ook op social media kun je me vinden:

Instagram (+- 10.000 volgers)
Facebook (+- 600 volgers)
Pinterest (+- 3.000 volgers)

Samenwerken kan op verschillende manieren die ik hieronder graag voor je toelicht. Maar heb je zelf een goed idee? Laat het me vooral weten!

Adverteren
Op mijn blog heb ik ruimte voor advertorials – gesponsorde blogberichten en banners voor bedrijven en merken die bij mij passen. Heb je interesse en wil je weten of we matchen? Vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk (meestal binnen een dag) contact met je op.

Productpresentaties
Verkoop je mooie producten in jouw webshop en wil je die onder de aandacht van mijn lezers brengen? Dat kan! Als de producten bij mij en mijn blog passen zet ik ze graag op de foto in mijn huis en stijl. Eventueel kunnen we hieraan een winactie koppelen zodat we ook mijn lezers blij kunnen maken met mooie producten.

Gastblogs
Heb je zelf een website of blog en wil je graag dat ik hiervoor content maak? Dat vind ik superleuk om te doen. Stuur me vooral een bericht met je wensen en ideeën zodat we hierover kunnen brainstormen.

Adresgegevens
Wil je me uitnodigen voor een event of wil je mij (vrijblijvend) iets toesturen? Dat kan! Stuur me een mailtje om mijn adres op te vragen of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk (meestal binnen een dag) contact met je op.

Contactformulier

Scroll Up