De make-over van onze slaapkamer

Sinds een maandje hebben we een nieuw (oké, niet helemaal nieuw want hij is tweedehands) bed in onze slaapkamer. Een bed zónder hoofdbord. Heel fijn, want het steigerhouten exemplaar begon me behoorlijk te irriteren. Niet dat het bed niet meer goed was, maar het steigerhout was heel bepalend voor de sfeer van de slaapkamer én voelde een beetje gedateerd.

Van roze naar bruin

Goed, een nieuw bed dus. Dat vroeg om een kleine make-over van de slaapkamer met een nieuw kleurtje. Na de zachte roze kleur pink nudity (Flexa), koos ik voor een diepe, warme karameltint: evening ochre (ook van Flexa). Het resultaat is echt prachtig, heel warm en perfect voor het najaar.

Uit eigen kast

Om de make-over compleet te maken shopte ik in mijn eigen kast het beige overtrek (Beddinghouse) dat prachtig combineert met de warme bruintint op de muur. Dat is het leuke van een bed zonder hoofdbord: het combineren van de kleur op de wand met het beddengoed. De wollen sprei uit Marokko mocht blijven, die past echt overal bij.


Finishing touch

Voor aan de muur koos ik een aantal posters bij posterwebshop Desenio. Toen we net in dit huis woonden, nu bijna vijf(!) jaar geleden had ik een samenwerking met ze en koos ik vooral groene en roze tinten, nu ging ik voor nude-tinten en de print Mother Figure met dezelfde okergouden kleur als de muur. Het assortiment is er zo breed dat er altijd wel iets bij zit wat bij jouw stijl en interieur past. Bovendien verkoopt Desenio ook de mooie eikenhouten posterframes van Moebe. Toen ik aan de slag ging met het ophangen van de frames, vond ik twee lijsten eigenlijk wel genoeg. Iets met ‘less is more’ (dat zeg ik niet vaak, want in ons huis is het niet bepaald less (vraag Jasper maar)). De andere frames gaf ik daarom een plekje in de woonkamer, op de meisjeskamer en op de overloop. Dat is zo fijn aan posterprints, daarmee geef je elk hoekje in huis gemakkelijk een mini make-over.

Ook zin gekregen om aan de slag te gaan met je interieur? Met de code MARLIESHUISMAN krijg je t/m donderdag 16 september 30% korting op alle Desenio-prints. Let op: deze code is niet geldig op handpicked/gepersonaliseerde posters.

Deze blog maakte ik in samenwerking met Desenio. Ik werk graag samen met merken en bedrijven die bij mijn blog passen. Wil je ook met mij samenwerken? Leuk! Je leest er hier meer over.

0 reacties

    Laat een reactie achter