In het nieuw

Ja, je ziet het goed! Mijn website én blog kregen een nieuw fris jasje. Het laatste blog dat ik hier deelde was een kersttafelstyling, oeps. En dat terwijl er genoeg leuks en moois te delen is… Ik begin even met een persoonlijke update en mijn nieuwe favoriete outfit. De rest volgt vanzelf!

Waar ik mee bezig ben

Afgelopen maanden is er veel veranderd in ons huis. Als je me volgt op Instagram heb je vast de nieuwe kamer van Madée al voorbij zien komen. Ook onze eigen slaapkamer kreeg een likje verf én de hal werd opgefrist. Nu is het tijd voor de zolder waar ik een fijne werkplek voor mezelf van ga maken. Over werk gesproken: daarmee gaat het goed! Waar ik me ruim een jaar geleden nog druk maakte over het geringe aantal opdrachten als freelance content creator heb ik het nu fijn druk. Er is een fijne balans: ik werk 2 dagen bij reclamebureau Muntz en de 2 dagen dat ik thuis werk besteed ik aan fijne opdrachten voor Libelle, LIEFKE, Margriet én het nieuwe project waar we mee bezig zijn met Confetti & co. Ik hoop jullie daar snel meer over te vertellen! Ben je nieuwsgierig naar de producties die ik heb gemaakt? Kijk dan eens op mijn portfolio pagina, ik heb ‘m net geüpdatet!

Mijn nieuwe favoriete outfit

Van schoenenwinkel Van den Assem kreeg ik superfijne leren sandalen van het fijne merk TOMS. Een goede reden om mijn favoriete outfit op de foto te laten zetten door lieve Jorian. Tijdens een shootdag bij haar thuis voor een leuke Confetti & co. opdracht liepen we nog het park in voor wat fijne foto’s!

TOMS x van den Assem

Misschien ken je het verhaal van TOMS al wel, het is een goed verhaal wat mij betreft. Voor elk paar schoenen dat ze verkopen geven ze ook een paar weg aan een kind dat de schoenen goed kan gebruiken. Met dit ‘one for one’-programma heeft TOMS al zo’n 86 miljoen paar schoenen kunnen weggeven. Dat is met een fijn gevoel nieuwe schoenen kopen. Over de schoenen: ik koos voor de cognackleurige leren sandalen: ‘Sicily’. In de collectie vind je verschillende soorten schoenen, espadrilles, sneakers en dus sandalen. Deze bruinleren sandalen passen bij elke outfit: mooi onder een nette broek, maar ook fijn onder een korte broek, rokje of zomerse jurk. Ik kan niet wachten tot het wat mooier weer is, dan kan ik ze lekker vaak dragen!

Tip: op de Instagram-pagina van Van den Assem maak je kans op een paar TOMS schoenen uit de nieuwe lente/zomercollectie!

outfitdetails
blouse – Atelier Anita de Groot | paperbag broek – We Fashion | tas – Dille & Kamille | leren sandalen ‘Sicily’ – TOMS via Van den Assem

1 reactie

  • Reageren
    Macy
    13 mei 2019

    Wat is je website mooi geworden zeg! Ik ben benieuwd naar meer leuke content ?

Laat een reactie achter