Moederdagontbijt op bed

Mijn eerste Moederdag is een feit! Geweldig al die leuke eerste keren. Ik werd ‘verrast’ met ontbijt op bed, een cadeau dat Madée maakte op de opvang en een lieve kaart van Jorian. Het ontbijtje maakte ik zelf – dan weet ik zeker dat het mooi op het bordje terecht komt, maar we kropen voor de foto’s lekker terug in bed om het daar op te smikkelen. Op dit moment zit ik midden in mijn 50 Days of Green Happiness periode – de zwangerschapskilootjes verdwijnen helaas niet zomaar ;) – dus ik maakte mijn favoriete ontbijtje uit het winterboek, de French Coconut Kiss oftwel: wentelteefjes, maar dan plantaardig! Zó lekker! Normaal eet ik ze met schijfjes banaan, maar dit keer met rood fruit.  Kopje thee erbij en ik ben blij!

De wentelteefjes maak je zo: meng op een groot bord 1 el (spelt of haver)meel, 1 tl maizena, 1 tl vanillepoeder en een snufje zout met 100 ml rijst-kokosmelk. Strooi op een ander bord wat kokosrasp en dip 2 (spelt)boterhammen eerst in het melkmengsel en daarna in de kokosrasp. Bak de boterhammen in een koekenpan aan beide kanten goudbruin. Serveer de boterhammen met fruit, wat kokosrasp en een drizzle ahornsiroop.

De foto’s zijn lekker roze geworden. Sinds de komst van Madée, of eigenlijk als sinds ik wist dat we een meisje zouden krijgen sloop er steeds meer roze ons huis in. Kleding en accessoires voor ons meisje, maar ook roze bloemen, roze kaarsen en… een roze dekbedovertrek voor onze slaapkamer. Shifra van A Cup of Life deelde onlangs een link naar een artikel waarin de liefde voor roze of ‘Millenial Pink’ zoals de onofficiële kleur van 2017 wordt genoemd. Ik dacht dat het kwam door de roze wolk waarop ik verbleef… Het roze dekbedovertrek van Snurk staat in elk geval prachtig op ons steigerhouten bed.

Deze blogpost maakte ik in samenwerking met Bedsupply. Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 reactie

  • Reageren
    Lizet
    17 juni 2017

    Heel leuk! En het ontbijtje ziet er zo foto proof uit hoor ;-)

Laat een reactie achter

Scroll Up