Stoelendans

Al eerder schreef ik over een stoelendans aan onze eettafel. Destijds nog aan de rechthoekige tafel én in een ander huis. Ook in dit huis, aan onze ronde tafel vindt een stoelendans plaats. En met de komst van de nieuwste designstoel in huis zijn we nog lang niet uitgedanst.

Sinds Madée haar eerste verjaardag staat namelijk de nieuwste Stokke Tripp Trapp® stoel aan de eettafel, een cadeautje van Prénatal en Stokke. Deze designkinderstoel werd in 1972 al geïntroduceerd en is zo ontworpen dat hij aan tafel past en jarenlang mee gaat.

De nieuwste versie van de Tripp Trapp® is uitgevoerd in prachtig eikenhout en verkrijgbaar in drie kleuren (naturel, grey wash en black). Wij kozen voor de zwarte versie en die is prachtig! Door de mat zwarte finish zie je de mooie nerven van het eikenhouten, dit geeft de stoel een chique en stoere uitstraling.

Aan de donkere kleur moest ik wel even wennen – hiervoor hadden we een witte kinderstoel, die viel een stuk minder op. Dit exemplaar is een echte blikvanger en door ook wat zwarte accessoires en accenten in huis toe te voegen past de stoel perfect in ons interieur. Inmiddels ben ik helemaal gewend en staat de stoel standaard aan tafel waardoor andere stoelen dus af en toe even moeten schuiven (lees: dansen).

De prachtige bos bloemen is van Bloomon en kreeg ik cadeau van mijn moeder, nog voor mijn afstuderen. Het was al een tijdje geleden dat ik zelf bloemen kocht, er stonden wel olijftakken en een bessentak, maar échte bloemen, die had ik al een poos niet meer gehad. Heerlijk om weer eens bloemen in huis te hebben, ik krijg al helemaal zin in het voorjaar van deze fijne pastelkleurtjes.

Deze blogpost maakte ik in samenwerking met Prénatal en Stokke. Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen.

0 reacties

    Laat een reactie achter