Kleine wasjes, grote wasjes

Sinds de komst van Madée, al bijna twee(!) jaar geleden, lijkt er geen einde te komen aan onze stapel wasgoed. Onze wasmachine staat op de – nu nog – rommelzolder waar we ooit een fijne werkplek van hopen te maken. Op diezelfde zolder staan, temidden van allerhande spullen die nog een plekje moet krijgen, ook twee onhandig grote wasrekken. Voor nu prima, maar straks, wanneer de zolder een fijne werkplek is niet écht (of echt eerder echt niet) stilistisch verantwoord. Ik was dan ook heel blij toen ik de nieuwste toevoeging aan de collectie van Brabantia ontdekte, de Brabantia Linn. Ik vertel je er graag meer over!

De multifunctionele Brabantia Linn

De Brabantia Linn is echte alleskunner: een droogrek, kledingrek en opberger in één. Door het formaat (dit is maat S) perfect voor in kleine ruimtes. Je zet ‘m in de hoek of juist in het midden van de ruimte, dan kun je er nog gemakkelijk omheen lopen. Met behulp van de kledinghangers kun je truien of blousejes die je een dagje hebt gedragen lekker laten luchten of frisgewassen jurkjes laten drogen. Alles goed uithangen scheelt weer strijken en laat dat nou net niet mijn favoriete bezigheid zijn. Aan de rekjes is genoeg ruimte om kleine en grote wasjes te laten drogen, maar je kunt ze ook gebruiken als opbergplek voor de wasmand of schoenen. Lekker multifunctioneel!

Een wasrek dat gezien mag worden

Omdat de zolder voorlopig nog niet klaar is zette ik de Brabantia Linn ook even op onze slaapkamer. Hier hadden we extra opbergruimte nodig – de groene ladekastjes die er stonden maakten daarom plaats voor witte kastjes mét een extra lade erbovenop. Toen er nog maar één kastje stond zette ik het multifunctionele rek even op onze slaapkamer waar het dienst deed als kledingrek. Ik hing er mijn outfits voor de volgende dag klaar en liet er truien luchten. Op onze slaapkamer stond het rek mooi en functioneel, maar we hadden de kastruimte echt nodig, dus verhuisde het rek weer naar zolder waar het nu dienstdoet als extra droogruimte.

Win een Brabantia Linn!

Wil jij ook zo’n multifunctioneel kleding-/wasrek in huis? Doe dan mee met de giveaway op mijn Instagram account. Succes!

Deze blogpost maakte ik in samenwerking met Brabantia. Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen.

6 reacties

 • Reageren
  Marianne
  3 december 2018

  Leuke blog weer! Ons wasmachine staat in de bijkeuken dus in de zomer droog ik lekker buiten (maar dan is een mooier rek ook zeer welkom – kijkt een stuk fijner:-)) en in de winter helaas binnen in de woonkamer! Ziet er niet uit, maar idd met dochtertje is de was nooit klaar! Het feit dat je bovenin ook wst gangwerk kan ophangen maakt hem voor mij superpraktisch!! En zeg nou zelf, het oog wilt ook wat! Ik doe dus graag mee aan je give away!! Liefs Marianne

  • Reageren
   Marlies
   3 december 2018

   Dankjewel! Oh ja het gaat maar door he, met zo’n kleintje! Leuk dat je meedoet!

 • Reageren
  Freekje
  3 december 2018

  Ik houd van jouw styling!
  Super mooie foto’s & blog weer. ?

  • Reageren
   Marlies
   3 december 2018

   Wat lief! Ook je reactie op Instagram, dankjewel!

 • Reageren
  Monica
  3 december 2018

  Leuk Marlies, ik doe graag weer eens mee aan je win actie! Veel was en een klein huis …. ;-) Heb alleen geen instragram dus bij deze..!

 • Reageren
  Roos
  4 december 2018

  Leuke blog Marlies! Goed geschreven, jij maakt de was doen nog leuk!

Laat een reactie achter